Palvelut

palosuojamaalaus

Palosuojamaalaus

Ammattimaista palosuojausta paikan päällä

Meille on tärkeää tehdä mahdollisimman hyvää työtä. Rakennustyömaalla ollessamme työskentelemme kustannustehokkaasti ja ammattimaisesti. Palosuojaamme uusimmalla tekniikalla ja materiaaleilla, ajattelemme laatua ja ympäristöä.

 

Tiedämme kaiken teräksien kriittisistä lämpötiloistaja eri maiden mitoitusvaatimuksista. Lyhyesti sanottuna mitoitamme aina vaatimusten mukaisesti.

Kustannustehokasta maalausta tehtaalla

Voimme palosuojamaalata asiakkaan tehtaalla, heti ruostesuojamaalauksen jälkeen. Asennuksen jälkeen suoritamme mahdolliset paikkamaalaukset rakennustyömaalla. Pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä palosuojamaaleja, jotka kestävät sekä kuljetukset että varastoinnin ulkona.

 

Jokainen palosuojausprojekti dokumentoidaan ja asiakkaalle toimitetaan sähköisessä muodossa sille kuuluvat dokumentit kuten palosuojasuunnittelu, mittauspöytäkirjat, materiaalitiedot ja henkilökunnan pätevyystodistukset ym.

palosuojapeite

Palopeite

Palopeite on helppo ja tehokas

Palopeite on helppo, halpa ja tehokas palosuojaus rakentamisen aikana. Palopeite suojaa myös paloherkkiä materiaaleja kuten esim puuta. Palopeitteellä voi korvata paloseiniä. Sen sijaan että rakennat paloa erottavia väliseiniä esim kipsistä, voit korvata ne palopeitteellä. Palopeite soveltuu erinomaisesti myös tulityösuojaukseen, kuten esim hitsauspeitoksi, kipinäsuojaksi ym.